Strategisen tutkimuksen hankkeiden laatimat uusimmat politiikkasuositukset löytyvät nyt strategisen tutkimuksen verkkosivuilta.

Politiikkasuositukset eli ns. policy briefit tarjoavat päättäjille ja muille tutkitun tiedon hyödyntäjille uusimpaan tutkimustietoon perustuvia ratkaisuja yhteiskuntamme ajankohtaisiin kysymyksiin tiiviissä ja selkeässä muodossa.

Politiikkasuositukset on jaettu neljän teeman alle, joita ovat Teknologian ja työn murrokset, Osallistuva kansalaisuus, Hyvinvointi ja perusturva sekä Ilmastonmuutos, luonnonvarat ja energia. Luokittelu on sama kuin helmikuussa 2019 julkaistuissa strategisen tutkimuksen Ratkaisukorteissa.

EL-TRAN-konsortio on mukana tarjoamassa politiikkasuosituksia. Hanke julkaisee analyyseja, joihin sisältyy myös suosituksia. Kaikki EL-TRAN-hankkeen julkaisemat analyysit löydät täältä. Analyysit on myös rinnakkaistallennettu Tampereen yliopiston avoimeen julkaisuarkistoon, TamPubiin.

Voit myös tilata strategisen tutkimuksen uutiskirjeen, joka ilmestyy kerran kuussa ja tarjoaa näkymän strategisen tutkimuksen ajankohtaisiin tapahtumiin, uutisiin ja hankkeiden tuloksiin.