Seuraava järjestyksessä 19. tulevaisuudentutkimuksen konferenssi ”Futures Conference” pidetään 13.–14. kesäkuuta 2018 Tampereella, Puisto-tornissa. Tulevana vuonna tämä vuosittainen konferenssi keskittyy kestävän kehityksen ja energiakysymysten tulevaisuuteen otsikolla ”Energizing Futures. Sustainable Development and Energy in Transition”.

Konferenssi korostaa monitieteellisen ja monitasoisen analysoinnin tarvetta tutkittaessa kestävän kehityksen ja energiakysymysten hallintaan liittyviä haasteita. Konferenssin järjestää Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuksenkeskus, joka on yksi EL-TRAN-konsortion partnereista.

Järjestäjät toivottavat tervetulleiksi paperit ja posterit, jotka liittyvät konferenssin pääteemoihin. Abstraktit tulee lähettää viimeistään 11. tammikuuta 2018.

Futures Conference kotisivut

LISÄTIETOJA:

Dosentti, aluepäällikkö Jarmo Vehmas, +358 50 342 3912, jarmo.vehmas (at) utu.fi

http://www.utu.fi/fi/yksikot/ffrc/yhteystiedot/henkilokunta/Sivut/jarmo-vehmas.aspx